Черната Златка се фука с бебешко парти

10.10.2016 10:54 | Видян 2324 пъти

Черната Златка се фука с бебешко парти

Плеймейтката Златка Димитрова, която вече е в доста напреднала бременност, реши да си направи бебешко парти, както го правят американците – преди детето да се появи на бял свят. Освен че знае пола му, тя вече му е избрала и име – Миро, като баща му – бизнесмена Мирослав.

„От 9 месеца насам, съкровището, което расте в мен ежедневно, с всяко едно ритниче ми напомня, че имам повод да празнувам...  да празнувам това, че то е избрало именно мен за своя "мама". Ето защо аз реших да споделя този празник с близките ми приятелки, които да усетят моята неописуема с думи емоция. Чувствам се по-специална от всякога и отбелязах този факт с Miro`s baby shower. Благодаря много за трепетната и изключително професионална организация на бебешкото парти по американски”, пише във Фейсбук Черната Златка и горещо препоръчва фирмата, организирала събитието.

Според плеймейтката, това е наслада, която всяка бъдеща майка трябва да си достави. Цялото парти е било в тематично синьо, като с този цвят била дори роклята на Златка, споделя блиц. Орисниците я затрупали с подаръци, като тя обеща още снимки от щастливото събитие.

Вижте още снимки, от бебешкото парти на Златка, в нашата Галерия!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !