Стойко Сакалиев стана брокер на имоти

07.10.2016 12:29 | Видян 1817 пъти

Стойко Сакалиев стана брокер на имоти

Бившият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев рязко е променил професионалната си реализация, пише "Уикенд". Футболистът се е захванал с бизнес с имоти и най-накрая може да се похвали, че е намерил подходящо за темперамента си занимание. С новата му дейност имал задачата да ухажва засукани рускини и техните платежоспособни мъже да инвестират парите си в имоти по родното Черноморие. На месец правел по 5 бона от комисиони и най-накрая можел да използва приказливостта си.
Начинанието на Саката е от около половин година. Бившият футболист и участник в един от предните сезони на "ВИП Брадър" доста се лутал в търсене на нещо, което да го изхранва след края на активната му спортна кариера. В началото смятал да развива свой бизнес по морето и да активизира връзките си. Планирал да отвори заведение, но спънките по пътя към разрешителните го отказали. После се насочил към търговия с дрехи, но и там не успял да намери партньори, които да му помогнат да се ориентира в бизнеса. От дума на дума обаче познати му предложили да се пробва като брокер на жилища. Футболистът и без това бил доста приказлив и общителен, та в тази работа можел да изяви потенциала си.
"Тръгна на шега, но след няколко сделки, реши, че има пари в това, и се захвана здраво. Сега вади колкото в годините, в които играеше за ЦСКА", хвалят го за добрите му умения в търговията запознати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не ща да бъда патриарх: Николай...

Пловдивският митрополит Николай: Още пред отворения...

13900 лв. за бутилка в София

В магазин на столичния булевард България или по нета...

Няма коментари към тази новина !