Първанов си купи костюми за 7 бона

06.10.2016 12:14 | Видян 1356 пъти

Първанов си купи костюми за 7 бона

5 години след сдаването на Президентството Георги Първанов все още се ползва с благините на държавен глава, пише "Уикенд". Гардове го следват по петите, а мерцедес на НСО го вози из София и страната. Охранителите и лимузината бяха с русофилчещия се политик онзи ден, когато той реши да обиколи луксозните бутици на столицата.
59-годишния лидер на АБВ бе засечен от фотографи пред най-скъпия магазин за мъжка мода. Мерцедесът му го остави на входа на бутик "CANALI" на ул. "Алабин", а бодигардът му изтича напред, за да отвори вратата. "Социалният президент" се шмугна в търговския обект, в който най-евтините костюми са по 3 бона и половина, а ризите - по 500 лв.
Първанов разгледа артикулите от най-новата колекция, но не си хареса нищо. Продавачките обаче бяха твърдо решени да не го оставят да си тръгне с празни ръце и като на редовен клиент му предложиха да хвърли едно око в каталог с дрехи, които не са налични в бутика, но при поръчка могат да бъдат доставени. Бившият ДС агент Гоце избра от книжката два костюма и получи уверението, че ще ги получи по най-бързия начин.
След като се погрижи за есенната си премяна, левият политик напусна доволен магазина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Няма коментари към тази новина !