Мат Лебланк подписа с Топ Гиър за £1,5 млн.

26.09.2016 14:10 | Видян 1156 пъти

Мат Лебланк подписа с Топ Гиър за £1,5 млн.

Актьорът от телевизионните комедии "Приятели" и "Джоуи" Мат Лебланк ще заеме мястото на Крис Еванс в екипа на автомобилното предаване "Топ Гиър", съобщиха от Би Би Си. След дълги преговори и заплахи Мат ЛеБланк е подписал двугодишен договор с продуцентите на "Топ Гиър" на стойност 1,5 милиона паунда.  Лебланк е поставил ултиматум на продуцентите, заявявайки, че няма да вземе участие във втори сезон на предаването, ако трябва да се снима с Крис Еванс. Този ултиматум ги поставил пред избора – или кино звездата, или радио водещият.

„Екипът не се разбира въобще, а атмосферата между водещите е много студена. И тя не е такава само между двамата. По всичко личи, че Еванс завижда за вниманието и се държи на дистанция от всички. Той страни от останалите в бекстейджа и се държи на разстояние от всички.“, споделя източник пред The Sun.

Публиката определено приема Лебланк много по-възторжено от 50-годишния му колега, който напусна през юли след критики от страна на феновете.  Мат Лебланк ще работи заедно с Еди джордан, Сабина Шмиц и журналистите Крис Харис и Рори Рийд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !