Обявиха Брад за насилник

26.09.2016 09:34 | Видян 1274 пъти

Обявиха Брад за насилник

Брад Пит се държал агресивно към децата си е новата версия за предстоящия развод на най-известната холивудска двойка. Полицията в Лос Анджелис разследва анонимен сигнал, според който по време на полет към Минесота в частния самолет на семейство Пит 52-годишният Брад е загубил контрол и е проявил грубо отношение както вербално, така и физически към децата. ФБР събира факти, за да реши дали да направи разследване по случая на федерално ниво, защото инцидентът се е случил във въздуха.
Запознат със случая твърди пред People, че Пит е бил пиян и с Анджелина са се карали. Ставало е въпрос за отношения родители-деца, гневът е ескалирал и актьорът е сложил ръка на коляното на сина си, за да успокои напрежението. Според западните медии разривът в отношенията на Браанджелина не е отсега, а продължава в последната една година и двамата дори не празнуват заедно втората годишнина от сватбата си.

Наеха мастити адвокати
Пит е наел за делото за развод с Анджелина известен холивудски адвокат, специалист по бракоразводните дела. Юристът е 70-годишният Ланс Шпигъл. Той е защитавал интересите на поп звездата Майкъл Джексън, на актрисата Ева Лонгория и на други звезди. Джоли пък ще се остави в ръцете и съвестта на Лора Васър. Нейните умения вече са изпитани при предишния развод на актрисата с Били Боб Торнтън през 2003 г. Васър се грижи и за интересите на Джони Деп при развода му с Амбър Хърд.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !