Том Хидълстън без Тейлър Суифт на червения килим

19.09.2016 16:14 | Видян 1551 пъти

Том Хидълстън без Тейлър Суифт на червения килим

Том Хидълстън се появи без Тейлър Суифт на червения килим при раздаването на наградите „Еми“. 35-годишният Том се разходи по червения килим в бляскав костюм, но соло, което е знак, че тримесечният романс със Суифт явно е приключил.

Актьорът е с първа номинация за ролята си в минисериала The Night Manager и не изглеждаше никак притеснен, че позира сам пред фотообективите. Все пак съвсем скоро към него се присъединиха колегите му Оливия Колман и Хю Лори, пише DailyMail.

Според източник на изданието Том е поканил Тейлър да го придружи, но тя е отказала, тъй като според нея връзката им е станала твърде публична.

„Тя беше тази, която сложи край на връзката. Том искаше любовта им да бъде обществено достояние, а тя не се чувстваше комфортно с този факт. Тейлър знае враждебната реакция, която идва с публичните прояви на привързаност, но Том не се вслуша“, обяснява източник, близък до певицата.

Връзката между двамата започна преди няколко месеца и изглеждаше, че те имат сериозни намерения един към друг, тъй като побързаха да се представят взаимно пред семействата си.

Тейлър тъкмо бе приключила връзка с Калвин Харис, за когото пък сега се говори, че се среща тайно с Дженифър Лопес.


tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !