Момчетата от „Нема к‘во“ с нов спектакъл

19.09.2016 12:46 | Видян 549 пъти

Момчетата от „Нема к‘во“ с нов спектакъл

 Този септември злободневните факти и новини стават повече от забавни, а виновници за „трансформацията“ са момчетата от комедийната група „Нема к‘во“. Новият им авторски проект - „Фактуално“ е зареден с такъв комедиен заряд, че само за секунди преобръща представите на публиката по няколко до болка актуални теми, като представянето ни на олимпиадата в Рио, например.

Калин, Жорони и Венсан – триото, което публиката вече познава като едни от най-добрите автори на стендъп комеди у нас, е забъркало поредната доза свеж, забавен и „поучителен“ хумор, към който никой не може да остане равнодушен.

„Всъщност ние сме първият сценичен екип в България, който може да представи стенд ъп комедия и илюзия в едно шоу“, споделят момчетата и добавят, че фокусите на Венсан внасят наистина щипка лукс в комедийните им вечери.

Момчетата признават, че работата им на сцената е това, което ги зарежда най-много в ежедневието и с нетърпение чакат датата на новата им премиера – 24 септември. „Пада се събота вечер, ние излизаме на сцената на „Студио 5“ в 21.30 ч. и сме подготвили наистина изключително шоу“, споделя триото, докато репетира последни детайли около новото „Фактуално“.

Жорони, Калин и Венсан са екип от няколко години – много държат един на друг, но не крият, че понякога спорят. „Винаги решаваме казусите с гласуване. Ако двама са „За“, значи ребусът е решен, независимо какво мисли третият.“, споделят „Нема к‘во“.

Законите на мнозинството обаче не важат за писането на сценария. Там всяко мнение се зачита и “законът” за болшинството не е на дневен ред.  Всичко, което те правят е в името на това зрителите да изживеят една смехотерапия от нов вид. Вярната публика на триото знае това и с нетърпение чака новите спектакли на групата, които ще бъдат показани през октомври и ноември.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !