Поли Генова с почетен знак в деня на столицата ни

19.09.2016 12:15 | Видян 1583 пъти

Поли Генова с почетен знак в деня на столицата ни

На специална церемония в Столична община Поли Генова беше удостоена с отличието Почетен знак на София. То й беше връчено от госпожа Фандъкова в сградата на общината. Обичаната певица бе изключително развълнувана, когато сподели с гостите на церемонията, че се гордее с родния си град и иска да работи за него, така че да бъде още по-добър за живеене. Заедно с Поли гост на церемонията беше и Рози Караславова – създател на „Бон-Бон Мюзик“ и неин продуцент.
Снощи те заедно с LaTiDa участваха във финалния концерт на Кока-Кола на пл. Батенберг. Нашумялото напоследък трио представи за първи път пред публика новото си парче „Точно така“. Момичетата споделиха и част от стилното видео, заснето от режисьора Васил Стефанов.
Междувременно Поли зарадва феновете си с включването си в много стилен и красив проект – песента на Дел Падре – „Ей така“.
Историята на този фийчъринг подхожда точно на заглавието на парчето. Певицата била на гости на своите приятели – музиканти в Австрия. Една сутрин буквално още по пижама те я “отвлекли“ в студиото, за да й пуснат нещо. Поли се влюбила от раз и разбира се веднага приела да направи „едни вокали“. Резултатът вече е в YouTube и се радва на голям интерес от почитателите на хубавата музика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Тръмп би бомбардирал Москва и Пекин:...

Бившият президент на САЩ и настоящ кандидат на...

Politico: Байдън тайно е разрешил на...

Американският президент Джо Байдън тайно е разрешил на...

Няма коментари към тази новина !