Взимат децата на Рени

16.09.2016 16:31 | Видян 4566 пъти

Взимат децата на Рени

Дори в къщата на "ВИП брадър" певицата Рени не може да избяга от семейните неприятности, пише "България днес". Чалга звездата от близкото минало е в тежък развод със съпруга си Борис. Той е решил да вземе децата им, като за аргумент ще използва факта, че певицата е влязла във "ВИП брадър", оставяйки родителите си да се грижат за малчуганите.
В същото време самата изпълнителка ясно подчертава, че благоверният й е виновен за края на брака им.
"Той поиска да живеем в Израел. Зарязах кариерата си, взех децата и тръгнах. Той така и не се пренесе да живее с нас", разказва Рени. В Израел певицата изпада в тежка депресия, започва да пие хапчета и антидепресанти. Постепенно разбира и за извънбрачни забежки на мъжа си. В момента бившият й чака дете от друга жена, макар все още двамата с Рени да нямат развод.
"С Борис нямаме никаква комуникация помежду си вече от една година и не знам дали чака дете. Нямам време да пусна молба, тъй като много работя. Преди няколко дни се върнах от турне. Въпрос на време е бракът ни да приключи", категорична е певицата.
Рени разкри цялата си драма през зрителите във "ВИП брадър", но бившият й изобщо не останал доволен от видяното. Те имат две деца, за които в момента се грижат родителите на Рени. Борис побеснял, че жена му хем се прави на примерна майка, хем зарязва децата си за два месеца, докато е в шоуто. Затова при бракоразводното дело той ще използва този факт срещу певицата. Рени не може и да се надява на солидна издръжка, защото официално Борис почти няма декларирани доходи, макар името му през годините да е замесвано в няколко скандални сделки.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Няма коментари към тази новина !