Катето Евро издържана от сина си

16.09.2016 13:31 | Видян 2036 пъти

Катето Евро издържана от сина си

Катерина Евро се завръща към киното на 60, пише "Уикенд". Звездата от "Оркестър без име" не е снимала от години, а с последните 3 лета стои без почти никаква работа. Тази ситуация ужасно я потискаше, докато отново не се намери някой, който да оцени таланта й. От няколко седмици режисьорът Ники Илиев е наел Катето, за да я върне обратно към актьорството и филмите. С негова помощ тя се надява най-накрая да се избави от унизителното положение да живее на помощта на сина си Александър Кадиев.
За унизителното си положение 60-годишната актриса говореше доста открито. Дори в интервюта благодареше, че синът й е човекът, който я издържа в трудния период, докато няма работа. Александър купувал дърва за огрев за зимните месеци, помагал й да плаща сметките, да взима нужната храна за себе си и кучетата, които приютява в дома си в Кокаляне.
"Благодарна съм на моето момче, че винаги е било до мен. Няма толкова щедър и грижовен син като Сашко", хвалела се е Катето пред познати и непознати за качествата на наследника си.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Няма коментари към тази новина !