Гръм удари техника за милиони във Фермата

13.09.2016 16:19 | Видян 1534 пъти

Гръм удари техника за милиони във Фермата

Хитовото риалити „Фермата” стартира на 11 септември в ефира на bТV, но за малко вторият сезон да пропадне или да бъде отложен с няколко месеца. Репортер на "ШОУ" научи, че десетина дни преди старта на шоуто гръм е паднал и ударил техниката, която струва милиони. Изправени на кръстопът, продуцентите и телевизията успели да набавят загубената апаратура и да стартират точно навреме.

Къщата и оборите са построени преди повече от 100 години. Старите и разрушени сгради на територията на "Фермата" са напълно възстановени само за 3 месеца. Изградени са 2 обора, навес, покривите и оградите са реставрирани. “Къщата на Фермера” тази година е обзаведена с много повече удобства. В нея има дори руска баня с топла вода. Таваните в стаите са реставрирани във възрожденски стил и са с дървени ламперии, а фасадите са изписани точно като къщите в стария Пловдив и Копривщица.

Цели 45 камери са на терена и ще следят участниците. За сравнение – миналата година участниците бяха следени едва от 15 камери, което им позволяваше често да участват в заговори, без да бъдат обезпокоявани от светлините на прожекторите. Този път обаче измъкване няма да има. „Ще има любов, конфликти и интриги”, загатнаха Иван и Андрей на официалната пресконференция във „Фермата”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !