Деси Цонева пребита от бившия си в столичен клуб

13.09.2016 11:37 | Видян 5080 пъти

Деси Цонева пребита от бившия си в столичен клуб

Деси Цонева се развежда с Янчо Таков след двугодишен брак преди повече от пет години. Янчо Таков-старши е бил против раздялата на сина си с Деси и дори се срещал няколко пъти с Митко Цонев, за да обсъдят двамата какво може да се направи за брака на децата им, но и това не помогнало.

"Янчо имаше приятели още от ученическите години, които го дърпаха надолу. Те го вкараха и в дрогата. Баща му се надяваше, че покрай детето ще се дистанцира от тях и ще престане с опиатите, но това не се случи. Всеки път, когато се отдръпваше, те го търсеха и той тръгваше с тях, Деси много се ядосваше, че не може да го спре дори детето му", твърдят близки на семейството.

Един от най-тежките моменти за Деси е, когато двамата се скарват. Двамата са в колата, шофира той, съпругата му е бременна. "В един момент той започна да ми крещи, удари ме, отвори вратата и ме изхвърли на пътя. Не знам как така се случи, че детето оцеля. Бутна вратата и аз се изтърколих на пътя. През цялото време мислех само за това да не се случи нищо на бебето!", спомня си с ужас Деси.

Освен този скандал, Деси преживяла и доста публични унижения. Преди време тя срещнала Янчо Таков съвсем случайно в известно столично заведение "By The Way".Там те се спречкали и наред с красяците, Янчо посегнал на Деси, като я шамаросал пред всички. Клиентите на заведението станали свидетели на случилото се.

Въпреки това Деси продължава да поддържа отношения с бившия си, като твърди, че е единствено в името на детето им.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !