Слави на бунт за своя телевизия 2

17.12.2008 14:19 | Видян 9427 пъти | Гласували 3

Слави на бунт за своя телевизия 2

Трифонов, д-р Щерев е баща на ин витро в България

Понеже Слави Трифонов, който от около два дни е експерт по темата “ин витро” запита от екрана “Кой е този д-р Щерев”, и на него ще отговорим. То не е трудно и го знае цяла България: Атанас Щерев е баща на ин витрото в нашата страна. Дал е живот на хиляди бебета в епруветка, както им се казваше преди четвърт век, когато той стартира метода у нас. А Кеворк го направи широко известен чрез Всяка неделя.
По български, в зората на ин витрото имаше и делене кой е по-по-най в тази област, но докторът – конкурент наиме Узунов изпадна от медиите впоследствие. Като майстор на своя занаят Кеворк извади двамата млади лекари тогава като контрапункт на друга схватка в бранша – на Чирков и Драгойчев. Дано поне тях тв водещият да ги е чувал.

Двойките дължат парите на Милен Велчев

Милен Велчев е авторът на идеята за подпомагането на ин витро в България. От 2005 г. държавата подкрепя процеса с по около хиляда лева на двойка, а от тази година отпуска 10 млн. лв., с които 2000 семейства ще се сдобият с рожби. Това се прави за първи път у нас, а и няма много други държави с толкова засилено внимание към бебетата в епруветка. Особено пък сред бедните, каквато е нашата страна.

Цветелина Бориславова правеше такава кампания

Много билбордове за ин витро наистина се правеха, но не от държавата, а от банка. Цветелина Бориславова бе подела такава кампания, с която хем да помогне на хората, хем да рекламира една кредитна институция. Благородната мисия обаче не успя да постигне огромен успех както по банкова, така и по обществена линия. Вероятно затова сега фондация Искам бебе натиска държавата да управлява средствата на всички данъкоплатци по програмата.

Фирмата на Дългия е американска

Седем – осми АД - фирмата, която продуцира родолюбивото и патриотично Шоу на Слави всъщност е 99,576% американска собственост, на Фулмър Ентертейнмънт. Това установи вчерашна проверка на 19’ в регистрацията на ДАКСИ. 0,361% от капитала пък са на Станислав Тодоров Трифонов, когото си знаем като нашия обичан Слави.
Предишна проверка, публикувана навремето в сп. КОЙ, даже беше локализирала въпросната американска фирма – чорбаджия на Шоуто, в щата Делауеър, който е най-известен с либералния си данъчен режим, наричан от лаиците “офшорен”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !