Мегз защити бившата на Лудия репортер

07.09.2016 12:05 | Видян 3689 пъти

Мегз защити бившата на Лудия репортер

Една от най-коментираните теми от последната седмица безспорно е края на връзката между лудият репортер Даниел Петканов и моделката Александра Богданска. Даниел публично разобличи изневерите на приятелката си в резултат, на което последва лавина от обиди към моделката. Никой до този момент не си е позволил да защити Богданска, нито близките й, нито някой от популярните й приятели. Тя самата също гузно мълчи неспособна да се справи с постоянните атаки срещу себе си.

Единствено топ дизайнерката Мегз рискува да си навлече гнева на цяла България като защити обвинената в изневяра Александра.

Каканашева разказа, че е срещнала лудия репортер дни преди публикацията му в столично заведение, където той се е държал неадекватно, смеел се е с приятели и е коментирал темата на висок глас. Мегз обвини Даниел, че робува на егото си и публичните коментари и защити Богданска като попита многото си последователи дали те винаги са били наясно с чувствата си и никога не са се оплитали. Каканашева още изказа твърда позиция, че поста на Даниел оставял грешно усещане, че приятелката му е практикувала най-древната професия, когато най-вероятно говорим само за объркана жена, която е изневерила.  

Поста й коментираха и други известни личности. Миглена Ангелова и Златка Димитрова побързаха да подкрепя Каканашева в разсъжденията й. И този път, вместо да я разпънат на кръст като Богданска, феновете й я поздравиха, че мнението й е правилно и че отдавна не са чели нещо по-смислено.

Ето го и целият пост на Каканашева:

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Няма коментари към тази новина !