Дават на Даниел Крейг $150 млн. за 007

07.09.2016 09:17 | Видян 1435 пъти

Дават на Даниел Крейг $150 млн. за 007

Актьорът Даниъл Крейг е получил предложение от 150 млн. долара, за да участва в още две продължения на филмите за Джеймс Бонд, след като влезе в образа на агент 007 в четири поредни филма.

Според „Дейли мейл“ впечатляващата сума включва печалбите от разпространение, предоставяне на права и работата на Крейг като съпродуцент. След премиерата на последната лента за тайния агент - „Спектър“, актьорът не скри желанието си да приключи с образа.

Според източник на „Сън“ Крейг е заявил след края на снимките на филма, че това ще е последният му филм като Бонд, въпреки че според продуцентската компания зад филмите, той би могъл да се върне срещу по-голяма сума пари. Продуцентите на филма са отчаяни и искат да задържат на всяка цена Крейг в лентата.

Въпреки че напускането на Крейг не е потвърдено, вече се появиха слухове за това кой може да е неговият наследник. Като най-вероятен избор се посочва актьорът Том Хидълстън – звездата на новия шпионски сериал на Би Би Си (BBC) „Night Manager“.

„Работата е там, че позицията не е освободена, поне доколкото аз знам. Никой не е говорил с мен. Смятам, че слуховете се появиха, защото в „Night Manager“ играя шпионин и хората правят връзка“, заяви самият Хидълстън по повод на възможността да стане новият 007.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !