Миро публикува снимка от сватбата си

31.08.2016 09:02 | Видян 2167 пъти

Миро публикува снимка от сватбата си

В неделя Мирослав Костадинов-Миро се ожени за дългогодишната си приятелка Ели Златанова на гръцкия остров Корфу. Вчера певецът публикува снимка във Facebook профила си с текст: „Този кадър е за Вас, с Благодарност за добрите думи и пожелания! Бъдете благословени! Е&М Костадинови“

Колосалната сума от 50 бона хвърли поп изпълнителят Миро за лъскава сватба на о. Корфу. За най-важния ден певецът и Елена са избрали острова, тъй като за Миро това е едно от най-красивите места, които е виждал, споделя той. На сватбата са имали честта да присъстват само най-добрите приятели на младоженците, а изисканите ястия и напитки са били от най-висок клас, издават близки до изпълнителя, цитирани от в. България днес. Миро е бил категоричен, че не желае тържеството да е в България, за да не предизвиква излишен медиен интерес. За роклята на булката, скъпото шампанско и всички разходи около престоя на гостите на екзотичния остров певецът се е бръкнал дълбоко.

За връзката си с Елена Миро сподели за първи път в свое интервю преди около година. Ели живее в Лондон и поддържа връзка с мъжката половинка на разпадналия се дует "Каризма" цели десет години.

След като вече са съпруг и съпруга, Миро и Елена ще заживеят заедно в България. Певецът има прекалено много ангажименти в родината, за да се премести в Лондон, затова Ели е склонила да дойде при него.

Причина за неочакваната сватба са не само дългите години, в които двойката поддържа връзка, но и това, че булката вече иска дете. Миро не крие, че е крайно религиозен и често цитира Библията. Ето защо певецът е решил, че е редно първо да сключи брак, преди да се сдобие с наследник.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Няма коментари към тази новина !