Алисия бди над Валери Божинов

26.08.2016 12:00 | Видян 4236 пъти | Гласували 1

Алисия бди над Валери Божинов

Инцидент, за щастие малък, претърпя преди няколко дни Валери Божинов-младши. Наследникът на стрелеца на Партизан и фолк дивата Алисия се катурна от летящия си скутер на една от централните улици в Приморско, където с майка му бяха на кратка ваканция. Папараците на ПИК засякоха звездното мамче и малкия футболист на плажа малко след премеждието. На ратановите мебели под сламени чадъри изпълнителката на хита "Красавицата спяща" успокояваше детето си и му даваше наставления да кара електрическия си скутер Ховърборд по-внимателно.

 И напълно с основание, тъй като лудото каране на Божинов-младши не бе преминало съвсем без щети. От падането на лявото му коляна беше зейнала голяма рана, болките от която второкласникът видимо понесе като печен мъжага.

 Валерко обаче явно е вманиачен по летащия скейт, тъй като дори и сакатлъка не го уплаши и той отново яхна модерната джаджа веднага, щом майка му приключи да го обгрижва. Даже не й позволи да покрие раната му с превързочни материали.

 Цяло лято звездата на "Ара" е плътно до сина си и гледа да прекарва всичкото си свободно време с него, докато все още е във ваканция. Миналия месец майка и син пътуваха до Марбея на луксозна петзвездна почивка, подарък от Божинов-старши. Няколко поредни участия из Черноморието пък фолк дивата обедини в приморска ваканция, която ще е последна за детето й. Валери вече е в предучилищни треска и на 15 септември ще е третокласник.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !