Новата синоптичка - любовница на Бареков

26.08.2016 09:40 | Видян 3444 пъти

Новата синоптичка - любовница на Бареков

Новото лице на прогнозата за времето по БТВ предизвика истински фурор още с първото си появяване. За Натали Трифонова се знае доста малко, а някои сигурно не са и чували името й, но тя се подвизава на малкия екран от няколко години.

Кариерата й започва като момиче от прогнозата на фалиралата TV7, но работилите в канала си я спомнят най-вече като любовница на шефа им Николай Бареков. Именно той я е набутал в телевизията и я е дарил с екранно време и тлъста заплата. Преди да стане синоптичката на Бареков, Натали се е подвизавала като танцьорка в балет "Нова" и в шоуто "Х фактор", а през 2014 се издигна от четене на прогнозата до водене на свое предаване "Градът".

Тези професионални успехи зад гърба на 26-годишната красавица се дължат предимно на Бареков и неговите връзки, а не на нейните качества. Бурната им афера започва именно по заведенията, където Натали танцува, а Николай се забавлява по царски. За да успее да я спечели за себе си, журналистът и евродепутат я набутва в тв канала.

Тогава на Трифонова не й трябва нищо друго освен чара и симпатиите на Бареков. А в замяна на смяната на кръчмата с ефира, тя е трябвало да даде на Бареков това, което е искал от нея от самото начало. Авантюрата им бързо става тема номер 1 в TV7 и красавицата си навлича гнева на колегите си, които постоянно драпат да си запазят работата.

Натали обаче не се задоволила с любовта на шефа си, а решила да си поиграе междувременно и със спортния журналист Деян Веселинов, който днес е лице на Нова телевизия. Дълго време Трифонова тъкала на два стана, докато накрая Бареков не разбрал и й бил шута. С Деян продължили връзката си три години, но също се разделили, пише "Уикенд".

"Натали и Дидо бяха гаджета близо 3 години. Запознаха се в ТВ7, даже заживяха заедно, но това не й пречеше редовно да си ляга и с Бареков. Родителите на Деян бяха сигурни, че следващата му стъпка с Натали ще е сватба, но просто не знаеха какви огромни рога носи синът им. Раздялата им бе изключително тежка и днес двамата дори не си говорят”, разказват отлично осведомени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !