Крум Савов влиза във “Фермата”

23.08.2016 12:28 | Видян 1815 пъти

Крум Савов влиза във “Фермата”

Вторият сезон на най-българското риалити стартира на 11 септември по bTV
Тази есен един от най-популярните български спортни журналисти - Крум Савов, ще се присъедини към звездния отбор на “Фермата”. Крум Савов е четвъртият известен участник, който приема предизвикателството на “Фермата” за живот в близост до земята. За да се включи в на духа и тялото спортният журналист за първи път ще се раздели за по-дълго време с децата си, което вижда и като най-голямо изпитание по отношение на участието си в телевизионното приключение “Фермата”.
„За девет години и половина, откакто са родени, не съм се отделял от тях за повече от ден. Дори не мога да си представя тази раздяла. Със сигурност ще ми е много трудно”, споделя Крум и допълва: “Това за мен ще е излизане от стереотипа на битовите предимства, но пък това е начин да покажа на децата си нещо различно – земеделие, животновъдство, фермерство, въобще как земята дава живот. Те не са виждали и чували това. Ето начин да им се случи.”
“Фермата” е първото телевизионно риалити, в което журналистът приема да участва. “Смятам, че този формат подхожда на моя манталитет и характер. В него не се търси скандалната страна на човека, което винаги ме е спирало да приемам предложения от други конкурентни формати. Смятам, че това което съм постигнал в живота си, има много общо с живота, който ще ни се наложи да водим във „Фермата“.
Вторият сезон на “Фермата” започва на 11 септември по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !