Секс списъкът на Ники Михайлов

22.08.2016 11:20 | Видян 2462 пъти

Секс списъкът на Ники Михайлов

Ники Михайлов е един от най-големите плейбои в българския футбол, пише "Всеки ден". Вратарят определено е в челните места на класацията въпреки оспорваната конкуренция. 28-годишният вратар е вкарвал в леглото си някои от най-желаните дами у нас, повечето от които модели и фолк певици.
Сред първите му "забивки" е по-голямата дъщеря на Наско Сираков - Славея."Мисля, че първото ми гадже беше Славея Сиракова. Ние се познавахме от години, нашите са много близки семейни приятели. От приятели так-так, станахме гаджета за няколко месеца. До ден днешен сме в нормални отношения", призна преди няколко години самият Ники. Славея е с няколко години по-голяма от него и още от тогава, та до ден днешен вратарят си пада предимно по каки. Малко след това той скача в леглото на друга моделка - Снежина вълкова. Тогава той е на 17, а палавницата е на 21 лазарника, отново по-голяма от него. Малката Перука бързо се насища на блондито и я зарязва. Малко след това идва ред на Николета Лозанова. "Тя ми е лудата връзка. В "Левски" бях тогава, вече по-осъзнат, на 17-18 съм бил. С нея се карахме, събирахме. Разбира се, че няма как да сме заедно. Приключихме. После съм имал връзки за по няколко месеца", допълва откровено вратарят.
Именно сред тези за няколко месеца е Миглена Христова, която по онова време е по-известна като фолк певицата Никол. Ралица Тошкова пък е модел, също минал през завивките на Михайлов. След нея Ники се прехвърля към сестрата на Владо - хотелиерската наследница Александра Арабаджиева, с нея също изкарва едва няколко месеца.
Слуховете свързват Ники Михайлов с още няколко фолк диви, които всички до една са по-големи от него. Първата е Емануела, за която се носят слухове, че е имала нещо общо с младия вратар. Твърди се дори, че той я е обладал в тоалетната на популярна столична дискотека.
Сред чалга звездите, пред които Ники "се е разписал", е също Мария. Според градските легенди Мара Отварачката даже се е развела с бившия си мъж Димитър именно защото той я е спипал едва ли не на калъп с вратаря.
Алисия заема челно място в класацията, защото това е най-дългата му връзка. Въпреки че няколко пъти се събират и разделят, изпълнителката минава за една от големите му любови заедно с Николета Лозанова. След раздялата му с бившата на Божинов Анелия минава през леглото на плешивкото. От доста време Ники се появява на участия на певицата и според столични клюкари са имали кратка авантюра.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Няма коментари към тази новина !