Орландо иска Кейти за булка

19.08.2016 12:46 | Видян 1323 пъти

Орландо иска Кейти за булка

Според списание People Орландо Блум всеки момент щял да падне на коляно и да поиска ръката на любимата си Кейти Пери, но не било сигурно тя как ще реагира.

Според източници, близки до двойката, британският актьор искал да се ожени за американската поп звезда и да има деца от нея, но тя не била сигурна, дали е готова за семеен живот.

39-годишният Блум, който има 5-годишен син Флин от бившата си съпруга Миранда Кер, бил убеден, че 31-годишната Кейти е перфектната жена за него, но тя все още имала ужасни спомени от грозния си, публичен развод с комика Ръсел Бранд.

Пери и Бранд се разведоха в края на 2011-та, след само една година брак. Тяхната любовна приказка беше заприличала на кошмар към края си и Кейти все още се чувствала емоционално ранима.

Източникът казва пред изданието: "Кейти не иска да прибързва с нов брак, защото знае, че това е огромен ангажимент. Все пак тя се чувства много добре с Орландо. Двамата се разбират чудесно, много са сериозни един към друг, а в същото време си дават свобода."

 

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !