Две тв бебета тази зима

19.08.2016 12:16 | Видян 1893 пъти

Две тв бебета тази зима

Две нови телевизионни бебета се очаква да проплачат тази зима. Чаровната синоптичка на Би Ти Ви Станислава Цалова ще има второ дете, съобщи тя вчера в сутрешния блок на телевизията. В конкурентната Нова пък се очаква водещият Ники Дойнов да стане татко за първи път, пише „Всеки ден".

Стаси Цалова ще ражда по Нова година, издаде самата тя. В момента е около петия месец. По план бебето трябва да дойде на бял свят на 5 януари с операция - както е родено и първото дете на синоптичката и съпруга й Данчо. Майката обаче се притеснява да не реши да се роди малко по-рано и рожденият му ден да съвпадне с Нова година. „Не искам да е на 31 декември или на 1 януари, защото така на практика няма да има рожден ден. Но каквото и да стане, важното е детето да е живо и здраво", коментира Стаси.

Ники Дойнов също ще става татко в началото на 2017-а, научи „Всеки ден". Чернокосата дама, която ще го дари с наследник, се казва Петя, не му е колежка от телевизията, а професията й е неизвестна. Половинката на 44-годишния новинар се е закръглила, крие леко коремче и според колеги и съседи на водещия двамата чакат дете. Доказателство за това били и извънредните грижи, които Ники полага за жена си напоследък.
Двамата са в очакване на момче, а дали ще има сватба, все още не е известно. Напълно вероятно е да разпишат, след като се сдобият с наследника си.

До момента екранният партньор на Ани Салич беше заклет ерген, но най-после е решил да се отдаде на семеен живот. „С жена му са много потайни и не говорят за бебето и раждането. Той като цяло държи личния си живот далеч от прожекторите и дори и с приятелите си не споделя нищо", коментираха от обкръжението на чаровния журналист.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !