Преслава се гаври с бременната Галена

19.08.2016 11:29 | Видян 2529 пъти

Преслава се гаври с бременната Галена

Новината, че Галена чака второ дете, отприщи вълна от поздравления към бременната певица, пише "Уикенд". Сред първите, които честитиха зачеването, бяха Галин, Ивана и Азис. Джина Стоева, с която трудната смядовка никога не е работила в една фирма, също се отчете с благопожелания.
Преслава не се осмели публично да поздрави колежката си, но това не е голяма изненада - нали в последно време отношенията им са смразени. По-учудващото в случая е, че добричлийката си позволи да се изгаври с бременността на някогашната своя най-добра приятелка. Изпълнителката, която бе обявена за певица номер 1 на "Пайнер" за 2015 г., публикува на страницата си във фейсбук виц по темата, а пред познатите си дори разказа хард версия на анекдота. В нецензурирания вариант смешката звучи горе долу така:
-Здрасти, как е бебето?
-Бебето е добре, ама ние двамата се смачкахме от недоспиване. Ужасно се чувствам...
-Галена как е?
-Аз съм Галена! Мъжът ми Галин изглежда още по-зле...
Всички във фолк средите очакваха с времето двете чалга прими да оправят отношенията си и пак да се сближат, но това не се случи. А сега след вица, който Преслава разказва за Галена, помирението вече изглежда напълно невъзможно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И Харви Кайтел се завръща в Кан с...

FILM MODE постановява LAWS OF MAN със звезден актьорски...

Влади Зомбори спечели Като две капки...

Владимир Зомбори спечели 12 сезон на шоуто "Като две...

Няма коментари към тази новина !