Бисер Киров пребори рака

11.08.2016 12:26 | Видян 1944 пъти

Бисер Киров пребори рака

Бисер Киров е успял да пребори най-тежкото заболяване - рака, и в момента се чувства отлично, пише "Всеки ден". Певецът няколко години водеше битка с болестта и въпреки огромната мъка, която го сполетя - смъртта на дъщеря си Венциноса, той е намерил сили да се лекува и засега да победи рака.

73-годишният бард, чиято запазена марка е каубойската шапка, с която никога не се разделя, преминал успешно лечение в чужбина. Той е бил на терапия в Германия и в Русия. Според негови познати обаче добрите резултати били заради силния дух на изпълнителя на "Юноша бледен", а не толкова от силните медикаменти.

"Имаше месеци, в които той се беше стопил - и то точно преди ракът да отнеме дъщеря му Венци. Бисер изглеждаше неузнаваем, тогава не се показваше публично. Беше станал 50 кила с дрехите. Тогава дойде и големият удар в живота му - загуби дъщеря си. А тя бе само на 42", споделиха близки до Бисер Киров.

Въпреки трагедията, която никой баща не би искал да понесе, певецът успял да намери сили в себе си и да стъпи на крака. Източници твърдят, че самият той намерил упование в Бога и в това да прави добро на близките си, да не мрази и да не злослови против никого. Негова голяма опора били четиримата му внуци и синът Бисер. ТОй се зарекъл да живее най-вече заради внучките си Малена, Елиса, Фрида и заради внука си Максимилиян.

Изпълнителят планира да направи голям концерт в София в близко бъдеще.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !