Владо Пенев купи хамак гигант за Марта Вачкова

11.08.2016 09:31 | Видян 2050 пъти

Владо Пенев купи хамак гигант за Марта Вачкова

Владо Пенев е купил огромен хамак на отколешната си приятелка Марта Вачкова специално да се люлее на вилата си в Етрополския Балкан, пише „Всеки ден". Люлката била направена от здрав плат, за да може щерката на Григор Вачков да се люлее на воля сред природата.

В младежките си години двамата актьори бяха гаджета, след това се разделиха и всеки от тях създаде свое семейство. И Вачкова, и Пенев имат по една дъщеря, като по стечение на съдбата актьорите се развеждат със своите половинки. Сега Марта и Владо са неразделни като приятели - почиват заедно в чужбина, ходят заедно на родното Черноморие или в Балкана и през ден са си на гости.

Двамата са изкусни кулинари и обичат да се изкушават с манджи, което им личи и по фигурите, злословят колеги по техен адрес. Част от лятото бившият министър на културата и бившето му гадже прекарват на вилата на Марта край Етрополе. Освен със салати актьорите си угаждат и с домашно приготвена лютеница и кьопоолу. На двора те правели и барбекю, като мирисът на пържоли и кюфтета се носел надалеч. От време на време те правели и вкусна риба на скара. Владо Пенев пък помогнал на майката на Марта - Силвия Вачкова, да свари сладко.

Макар да не дават вид, че са планинари, и Вачкова, и Пенев обичат да катерят върховете с ранички на гръб. Обичали да се усамотяват в места, където нямало много туристи и да се наслаждават на красиви гледки отвисоко, разказват близки до актьорите. Макар и двамата все да се опитвали да спазват диети, накрая се отдавали на кулинарно пиршество. Всъщност Пенев се оказал доста по-дисциплиниран в това отношение от приятелката си.

Марта и Владо, които са набори и винаги през смях са споделяли, че ако до 65-ата си година не си намерят подходяща половинка, ще вземат да се оженят. Иначе независимо от обстоятелствата актьорите са си обещали още от студентските години във ВИТИЗ да си помагат в добро и зло.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !