Ангелкова по джапанки на Несебър с комисар Корина Крецу

10.08.2016 09:25 | Видян 1581 пъти

Ангелкова по джапанки на Несебър с комисар Корина Крецу

Българското Черноморие получи неформално вдигнат палец от един най-важните членове на Европейската комисия - Корина Крецу. Еврокомисарят по регионалната политика избра да отмаря в Несебър. Визитата й е неофициална. Крецу е в България със семейството си, а за избора на дестинацията със сигурност е помогнал и българският министър на туризма Николина Ангелкова.

Отдавна се носят слухове за добрите отношения между двете, които по всичко личи, че са изключително близки приятелки, споделя Всеки ден. Това се виждаше и по време на вчерашната им разходка - държаха се свойски и оживено коментираха впечатленията си от забележителностите.

Вчера около 17 часа те бяха засечени да излизат от Археологическия музей в Стария Несебър с приятели.

Групата се отправи на разходка из древните забележителности на защитения от ЮНЕСКО град. Николина Ангелкова и Корина Крецу бяха изоставили протоколния външен вид и се сливаха перфектно с туристите в спортно-елегантен стил.

Корина Крецу управлява кохезионните фондове за новите страни членки на ЕС, в това число и България, и е считана за един от най-важните еврокомисари в комисията „Юнкер".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !