Николета: Андреа е лицемерка!

08.08.2016 15:51 | Видян 2612 пъти

Николета: Андреа е лицемерка!

Край с фалшивото приятелство между Андреа и Николета Лозанова. Красавиците, които нееднократно са демонстрирали близки отношения и дори общи еротични кадри, в момента са жестоко скарани, разтръбиха клюкарки. Лозанова научила, че русата ѝ приятелка плете интриги зад гърба ѝ с Кристиано Роналдо.

Андреа се подигравала на сексуалната афера на Николета с Роналдо. Блондинката директно заявявала зад гърба на плеймейтката, че тя лъже, за да привлича внимание. Андреа разказвала с охота спомени от съвместни пътувания из Европа, в които Лозанова не можела да си купи и едно шише с вода, защото не знаела чужди езици. "На какъв език си е говорила с роналдо? Или е ползвала преводач в леглото?", хилела се Андреа зад гърба на дружката си.

След като това бързо стигнало до ушите на Николета, водещата на "Папараци" не пожалила изпълнителката и ѝ вдигнала луд скандал по телефона. "Ти си долна лицемерка! На малкия ми пръст не можеш да стъпиш! Ако ен бпха майка ти и баща ти , кой знае с кого щеше да спиш за пари!", изригнала плеймейтката.

Това било и краят на техните отношения. В момента и двете ен си говорят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Няма коментари към тази новина !