Дарина от Х Фактор арестувана с кокаин

08.08.2016 09:25 | Видян 2053 пъти

Дарина от Х Фактор арестувана с кокаин

Дарина Йотова от "Х Фактор" тръгна по стъпките на Жана Бергендорф. Една от най-талантливите млади певици на последното издание на музикалния формат на Нова ТВ се забърка в голям скандал. Тя наскоро е била закопчана, защото полицаи намерили в дрехите й кокаин. Изпълнителката е успяла да се оправдае пред униформените по време на разпита, че дрогата случайно е попаднала у нея. Дара се е спасила от тежки санкции, но вече ще бъде строго следена от полицията, твърди столичен сайт.

Още преди месец медиите гръмнаха, че Дарина се е похвалила, че е опитала от най-скъпия наркотик. На парти в столицата приятел й предложи да си разделят една линия и тя с охота приела, а малко по-късно усетила и ефекта на белия прах върху организма си.

Приятелки на талантливото момиче разказват, че след риалитито тя се променила много и то в негативна насока. Дарина набързо сменила компанията си с по-лоша, забравила момичетата, с които е пяла народни песни. За издръжката си пък разчитала на различни момчета, които я спонсорирали срещу регулярни срещи.

Хубавата варненка се класира на впечатляващото трето място в последното издание на "Х Фактор". Тя вече записа и първите си песни. Ако продължава да се забърква в скандални, това може да й попречи да се превърне в голяма звезда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !