Хванаха Амбър с милиардера Илон Мъск

04.08.2016 11:06 | Видян 2218 пъти

Хванаха Амбър с милиардера Илон Мъск

Бившата възлюбена на Джони Деп – Амбър Хърд, отрече да има любовна връзка с милиардера Илон Мъск, но в същото време бе забелязана в неговата компания да напуска нощно заведение, съобщава Daily Mail.

Двойката бе снимана във вторник вечерта в Лондон. Блондинката бе облечена в черно, в копринена тъмна рокля с деликатна дантела, с чифт кожени боти до глезена и шапка в същия нюанс. Заедно с тях от клуба са си тръгнали още две звезди – Кара Делевин и Джаред Лето.

Амбър предизвика слухове, че си прекарва твърде хубаво времето с милиардера. Източник обясни пред изданието, че Амбър и Илон са приятели в продължение на години. А и двамата се намират в сходно емоционално състояние. Илон, който притежава зашеметяващите 12,7 милиарда долара, преминава през втория си развод със съпругата си – актрисата Талула Райли.

По информация на TMZ, миналия месец Хърд и сестра ѝ са били в хотел в Маями, Флорида, където в бунгало – част от хотела, е почивал и Илон. Амбър го е посетила и в офиса му в Лос Анджелис, а той е бил гост в дома ѝ.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !