Люис Хамилтън опипва танцьорки в Барбадос

03.08.2016 15:11 | Видян 1674 пъти

Люис Хамилтън опипва танцьорки в Барбадос

Трикратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън се разюзди на карнавала в Барбадос.

Той всяка година лети до карибския остров и винаги е в стихията си по време на празненствата. Облечен с потник и шорти в червено и бяло и нахлупил бейзболна шапка на главата си, бившият годеник на Никол Шерцингер се веселеше с приятели, опипвайки без никакъв свян танцьорките. В един момент той толкова се разгорещи, че съблече потника и остана гол до кръста.

Също така папараците го уловиха да интимнични със суепрмодела Шанел Иман, вплели предизвикателно ръце. От кадъра се вижда как състезателят е прегърнал сексапилната мадама и ѝ шепне в ухото. А по-късно бяха заловени и да се наслаждават един на друг, танцувайки еротично пред всички.

Интересно е какво ще каже за това моделът Барбара Палвин, която бе сочена за неговата нова приятелка. Двамата поддържат съмнително близки отношения през последните месеци, наслаждавайки се на забавна почивка в Монако през юни на борда на луксозна яхта след среща в Кан. Освен това 22-годишната красавица отпразнува с него победата му в Гран При на Унгария миналия месец.

Вижте още снимки от карнавала в нашата Галерия!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !