Люба Кулезич ослепява след побоя

22.07.2016 15:27 | Видян 2030 пъти

Люба Кулезич ослепява след побоя

 Люба Кулезич е на път да ослепее след зверския побой, на който беше подложена преди три години. Журналистката почти не вижда с дясното си око, което пострада сериозно при нападението. Самата тя призна пред България Днес, че има проблеми със зрението, с които не успява да се справи. "Лявото ми око е на ред, но с дясното имам проблеми, едвам гледам", откровена е устатата водеща.

Тя беше нападната преди три години на столичния булевард "Цар Борис" от як мъжага, който я повалил на земята и я ритал по тялото и лицето без да обели и дума. Вследствие на побоя Кулезич беше с травми и охлузвания по тялото и оток по лицето си. До момента обаче нападателят така и не е заловен, а журналистката е убедена, че това никога няма да се случи.

"Полицията не си върши работата, за тях случаят вече е забравен", не крие недоволството си блондинката. Която продължава да е без работа след като Пик ТВ, с която имаше уговорка, така и не тръгна.

Кулезич твърди, че има нови планове къде и как да продължи развитието си, но засега предпочита да не издава повече. Според запознати тя води преговори с новата медия BiT.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !