Гарет Бейл предложи брак на любимата си

21.07.2016 12:43 | Видян 1379 пъти

Гарет Бейл предложи брак на любимата си

Футболистът на „Реал Мадрид“ и съотборник на Кристиано Роналдо – Гарет Бейл предложи брак на приятелката си Ема Рийс-Джоунс преди няколко дни – навръх своя рожден ден. Звездата на националния отбор на Уелс направи предложението си на приказно място, където Ема да не може да му откаже, а именно на частния средиземноморски остров Тагомаго, който е любимо място за почивка на много звезди. Островът се намира на петминутна разходка с моторница от Ибиса.

Гарет и Ема са отседнали в луксозната вила на острова, заедно с двете си дъщери Алба и бебето Валентина, което се роди преди три месеца. Според слуховете Бейл е поканил голяма група от членове на семейството си и приятели, които уж били дошли да празнуват неговия 27-ми рожден ден. Бейл ги изненадал и с въпросното предложение, което той самия обяви в Twitter на следващия ден.

За да наеме целия остров, футболистът е платил около 400 хиляди паунда за едноседмичния си престой. В цената влизат разбира се, пълен пансион, денонощно обслужване, личен иконом, две камериерки, капитан на моторницата, градинар и механик.

Вижте романтичното място, на което Гарет Бейл избра да предложи брак на любимата си, в нашата Галерия!

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Няма коментари към тази новина !