Аксел Роуз и компания задържани за кратко

19.07.2016 14:39 | Видян 939 пъти

Аксел Роуз и компания задържани за кратко

Вокалистът на "Гънс Ен Роузис" Аксел Роуз е бил задържан за кратко в Канада, информират медиите зад Океана. Певецът носел пистолет на канадско-американската граница, което му навлякло доста неприятности, за които той разказа с усмивка по време на концерт в Торонто, пише "Всеки ден". "Да, действително откриха пистолет", каза той, но не уточни дали оръжието е собственост на член на групата, или на човек от обкръжението й. "Задържаха ни за кратко. Канадските митничари проявиха разбиране - човек просто може да забрави, че носи пистолет", коментира той.

В Канада контролът върху огнестрелното оръжие е много по-стриктен, отколкото в САЩ. Групата от Лос Анджелис е известна с лудориите си, злоупотребите си с алкохола и кавгите си извън сцената. През 1992 г. неин концерт в Монреал предизвика бунт сред зрителите, след като започна с голямо закъснение.

Концертът в Торонто беше единственият в Канада в рамките на турнето й, започнало миналия месец с шоу в Детройт. Концерти от турнето на "Гънс Ен Роузис" са планирани също в Южна Америка. Аксел Роуз и китаристът Слаш не бяха свирили и пели заедно на сцена от 1993 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !