Краси Радков се продава като Милко Калайджиев

19.07.2016 11:56 | Видян 3097 пъти

Краси Радков се продава като Милко Калайджиев

Краси Радков официално влиза в чалгата, пише „Всеки ден". Комикът от „Шоуто на Слави" ударно записва песни по композиция на Евгени Димитров - Маестрото, с които се надява да пълни кръчми и дискотеки в замяна на апетитен хонорар. Цената му на час е 2500 лева. Същата сума прибира и мустак №1 в родната чалга Милко Калайджиев. Близо 3 години Краси е на повикване от ресторантьори и кръчмари, след като Слави Трифонов реши да продава актьорите си като фолк певици. Срещу приличен хонорар всеки комик от шоуто му може да бъде нает за конферансие на предварително подготвена програма или да изнесе своя собствена.

Най-голям интерес има именно към Краси Радков, който ударно обикаля оборотни фолк клубове. Там пред пияни посетители 45-годишният театрал разказва просташки вицове и цинични историйки. На този етап едночасова програма на шоумена струва 2500 лева, които обаче са заплащани на продуцента му Слави Трифонов. Според запознати Дългия взимал половината от приходите, а другата половина отивала при Радков. Проверка на „Всеки ден" показа, че в „Пайнер" има трима певци, които взимат колкото Краси. Единият е Милко Калайджиев, другите - Нелина и Тони Дачева. 2500 лева е хонорарът и на сръбската звезда Бобан Здравкович.

Очевидно мераците на Краси са програмата му да се разнообрази още повече, с което респективно да се увеличат и участията му. Затова освен скечове и анекдоти той постепенно е започнал да добавя и авторски фолк парчета към репертоара си. Всичките песни, които изпълнява, са дело на „Ку-Ку Бенд", като Евгени Димитров - Маестрото композира музиката и прави аранжиментите, а Иво Сиромахов пише пошлите текстове. На този етап Радков има няколко записани парчета с умопомрачителни текстове. По-известните от тях са „Заралийките немат срам", „Жик-так" и „Егати пича".

Ресторантьори обаче отчитат доволно, че т.нар. актьорски вечери в заведенията им се радват на далеч по-голяма посещаемост, отколкото гостуването на звезди от ранга на Преслава и Фики. На всичкото отгоре им излиза и в пъти по-евтино, той като Певица и Певец на годината на „Пайнер" взимат съответно 7 и 5 бона. Така или иначе по цяла нощ в чалготеките дънят последните хитове, дали изпълнителите ще се качат на сцената, или не, нямало кой знае какво значение за почерпените посетители. Далеч по-забавен обаче ставал купонът с актьор на сцената, особено пък актьор звезда „от телевизора". Присъствали на участие на Краси Радков споделят, че от сцената в типичния си стил той не спира да ръси цветущи и каруцарски цинизми, а образите на Баба Вуна и Шишо Бакшишо в малките часове на нощта вдигали настроението много повече от деколтето на която и да е чалга дива.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !