Чалгата бойкотира Михалис Хаджиянис

13.07.2016 16:40 | Видян 1472 пъти

Чалгата бойкотира Михалис Хаджиянис

Чалга изпълнителите бойкотираха концерта на Михалис Хаджиянис в Пловдив. Нито един от фолкаджиите ни не беше на шоуто в Античния театър там, пише "Всеки ден".

Изпълнителите от най-леки жанр, които обичат да крадат от гръцките и кипърските певци, не уважиха своя колега, от когото са изкопирали не една и две песни. Въпреки отсъствието на фолк певиците, Античният театър се пръскаше по шевовете от верни фенки на Михалис, на които не им попречи и неравният път към мястото на концерта и те атакуваха с токчета амфитеатъра далеч преди 20 часа, за когато беше обявено началото. Михалис излезе на сцената в 20,15 часа и се раздаде като за последно до към 22,30, когато приключи концертът.

Фенове от различни поколения се надпреварваха за автографи от Хаджиянис и го отрупаха с цветя. Дори охраната не можа да озапти най-запалените, които бяха готови на всичко, за да преминат загражденията и да се доберат по-близо до секссимвола.

Той ги зарадва с перфектно живо пеене със собствен бенд от 7 души. Михалис изпя най-големите си хитове и не спря да се усмихва и да създава настроение. „Бях на концерта на Никос Вертис в „Арена Армеец”, той много ми хареса, но Михалис е по-добър. Все едно беше на запис, а не на живо, толкова чисто пееше!”, коментираха в публиката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Няма коментари към тази новина !