Спират „Комиците“

13.07.2016 12:25 | Видян 2126 пъти

Спират „Комиците“

„Комиците" най-после слиза окончателно от ефир след 10 години в програмната схема на Би Ти Ви, пише "Всеки ден". Предаването от години имало все по-нисък рейтинг и ръководството най-накрая взело твърдо решение да го спре.

Случайно или не, спирането на „Комиците" ще стане едновременно с обявяването на края на сериала „Столичани в повече", който също се продуцира от компанията на Любо Нейков и самият той е един от ключовите актьори в продукцията. В момента се снима 11-и сезон на сериала, като на екипа било казано, че следващ няма да има. Това поставя сериозна въпросителна пред бъдещето на Любо Нейков в Би Ти Ви. Той ще остане без продукция там и, ако не измисли нещо ново, ще трябва да си търси друго поле за изява.

В момента компанията на пухкавия актьор и неговия съдружник Евтим Милошев продуцира сериал в Нова телевизия. Това е „Откраднат живот", в който обаче роля няма нито един от любимите колеги на Нейков, нито самият той. Очаква се в най-скоро време актьорът продуцент да потърси нови ангажименти и за себе си, и за своите фаворити Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Крюстю Лафазанов, Васил Драганов и всички останали приближени до актьора, чиито доходи рязко ще намалеят след края на „Комиците". Най-вероятно ще се опита да измисли вариант за нови съвместни изяви, но какви ще са те и в коя медия - още не е известно. Според запознати Любо Нейков вече бил готов с шоу реплика на „Комиците" с работно заглавие „Кралете на хумора", което щял да предложи на Нова телевизия.

„Комиците" тръгна още през зимата на 2007-а и за кратко се превърна в голям хит сред зрителите основно заради добрите актьори, които са ангажирани там. Макар „смешките" в предаването и тогава, и днес да са доста плоски, за много хора се оказа приятно да ги гледат в изпълнение на едни от най-добрите ни театрали. За високия рейниг немалка заслуга имаше и фактът, че шоуто бе позиционирано в праймтайма в петъчната вечер - от 21 часа. Няколко години по-късно обаче то е изместено след 22 часа в събота и това се отрази на гледаемостта му. Много от феновете на предаването така и не можаха да се настроят на новата му честота и престанаха да го гледат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Приморски лебед: Фото на деня

Приморски лебед: Фото на деня Снимка: Здравко Василев

Няма коментари към тази новина !