Юксел пиян от обяд

13.07.2016 11:01 | Видян 2364 пъти

Юксел пиян от обяд

Юксел Кадриев жули бира още от обяд. Лицето на новините на Би Ти Ви бе засечен да се налива с алкохол към 14 часа в заведение близко до дома му в столичния квартал „Борово", пише "Всеки ден". Кадриев жадно и с наслада отпиваше на големи глътки от питието си и след като бързо го изпи, си поръча второ, видя с очите си наш репортер. Той се бе дегизирал със слънчеви очила, но въпреки това се разпознаваше от километри. Говорителят се бе изпъчил като горд петел и наблюдаваше какво се случва на близката улица. Бирата най-вероятно е закуската на новинаря, защото той си ляга и става късно.

„Щом така е по обедно време, си представям какво е до вечерта. Най-вероятно води новините накъркан и именно заради това прави толкова грешки и е постоянен гост на „Господари на ефира", коментираха през смях очевидци. Негови колеги издават, че Юксел често си позволява да идва почерпен на работа и да вони на джибри. Юксел явно не си е взел поука от престоя си в ареста през март 2013 г. и продължава с алкохола. Припомняме, че тогава около 4,25 ч призори Кадриев бе тръгнал да излиза с колата на задна скорост от паркинга на площада пред Народното събрание и при маневрата блъсна такси. Той изкара 9 часа в ареста на Първо РПУ в София, след като бе установено, че е пиян зад волана, а дрегерът показа 1,59 промила.

Книжката на журналиста от Би Ти Ви бе отнета за дълъг период и той се придвижваше само с таксита и на колело. Вчера репортерът ни не успя да изчака Юки да си изпие бирите и да види дали ще се качи зад волана на колата си, или ще бъде съвестен гражданин и ще се прибере пеша или с такси. „Каквито и причини да имам, те изобщо не ме оправдават. Никога досега не съм си позволявал да пия, след което да карам. Веднъж си позволих и ето какво се случи. Ужасно много съжалявам", каза роденият в Оряхово тв водещ след инцидента през 2013 г., но ето че днес отново кърка от обяд.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Папи Ханс с нов хит и албум

Певецът, който в момента обира точките в Денсинг Старс,...

БНТ почита паметта на Мариана...

В памет на режисьорката Мариана Евстатиева-Биолчева...

Няма коментари към тази новина !