Коцето отпра корем

12.07.2016 13:34 | Видян 1568 пъти

 Коцето отпра корем

В разгара на лятото фолк певецът Константин сложи край на всякакви диети и стриктни спортни режими, пише "Всеки ден". Резултатът от мързела му не закъсня. Брюнетът, който до скоро бе сред секссимволите в чалгата, е отпрал завиден корем, който очевидно е растял месеци наред.
Изпълнителят винаги е бил известен със спортната си натура и добре поддържано тяло. От известно време обаче мързелът сякаш е взел превес нас всичко друго и кракът на певеца не стъпва в спортната зала. В редките случаи, когато все пак се престрашава да отиде до фитнеса, единственото, което прави, са типично мъжките упражнения на лежанката и тренирането на ръцете. "Толкова го мързи, че само търси повод да се заприказва с някого, че да има повод да си почине", коментират в залата.
Липсата на спорт при Константин върви ръка за ръка с нарушаването на всякакъв хранителен режим, какъвто той и без това никога не е спазвал кой знае колко стриктно. Брюнетът смело слага всичко в устата си, без да брои калориите, а храната гарнира с несметно количество алкохол, което поема всяка нощ.
В момента Коцето тежи 116 килограма, а когато е в добра форма, е с 20 кила надолу. Наближавайки 40-те, той не се притеснявал от корема, а и съпругата му Надя си го харесвала всякак. "Ужас, скоро ще заприлича на Любо Нейков", одумват го в чалга съсловието.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !