Слави Трифонов и КуКу Бенд в Техномаркет за Коледа

11.12.2008 16:15 | Видян 11022 пъти | Гласували 2

Слави Трифонов и КуКу Бенд в Техномаркет за Коледа

Куку Бенд и Слави Трифонов ще зарадват с присъствието си всички посетители на Техномаркет на 13 декември от 13,00 часа. Те ще раздават автографи и всички клиенти ще могат да се снимат с тях в магазина на веригата на бул. „Цариградско шосе” 92. Екипът са подготвили и много изненади специално за случая.

Всеки клиент, закупил стоки от промоцията в периода между 13.12. и 02.01.2008 г., ще си тръгне от Техномаркет с подарък – най-новият, двадесети по ред албум на Куку Бенд и Слави Трифонов „No Mеrcy”, който се разпространява ексклузивно. Голяма част от продуктите в промоцията ще бъдат с подарък - ваучер на определена стойност, който ще може да се ползва в периода от 01.01.2009 до 31.05.2009 г.
След проведената през октомври и ноември кампания с големи намаления на цените на определени продукти в 3 дни от работната седмица, Техномаркет отново ще изненада клиентите си с неустоими оферти за коледните празници. В рамките на коледния пазар и, за да облекчи посетителите, веригата магазини за бяла и черна техника стартира и кампания за пазаруване през интернет страницата си.

Онлайн-клиентите ще може да ползват 5% намаление за всеки поръчан продукт и да го получат на място в дома или офиса, като така ще имат възможността да избегнат обичайните опашки и задръствания в празничните дни.
По Коледа най-голямо е търсенето на LCD и плазмени телевизори, преносими компютри, фотоапарати и видеокамери, разкриха от Техномаркет.

В празничните оферти Техномаркет са включили промоции на продукти на световни реномирани марки като Philips, Sony, Samsung и LG, при закупуването на които всеки клиент ще получи ваучер за допълнителна покупка на различна стойност. Организирани са и разнообразни демонстрации и промоции на стоки за бита като парни ютии, преси за коса и други с томболи и подаръци от производителите.

През месец декември Техномаркет ще отвори 37-я си магазин. Още три магазина бяха открити през настоящата година във Видин, Силистра и Ямбол. Веригата Техномаркет е представена и в още 4 страни в Източна Европа с общо 56 магазина. Веригата магазини поддържа в наличност голямо разнообразие от модели на водещи марки домакинска техника и потребителска електроника.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !