Раздадоха лайфстайл награди със социална кауза

07.07.2016 16:29 | Видян 1738 пъти

Раздадоха лайфстайл награди със социална кауза

На грандиозно морско събитие във Варна бяха раздадени първите Business&Fashion Awards. Организатор на специалната вечер в морската столица бе бизнес дамата Ана Иванова, а лицензиант на наградите е г-жа Цвети Разложка. Церемонията се състоя в най-луксозния ресторант по родното Черноморие - Villa Burov, който очарова със своята богата история и невероятна кухня. Именно той спечели и престижната статуетка в Категорията за най-добър ресторант. Новите награди дадат сериозна заявка за стимулиране на бизнеса, а организаторите се надяват това да доведе и до реализирането на повече проекти в социалната сфера. Идеята им е да обиколят цяла България и да наградят работещите малки и средни фирми, които допринасят за развитието на съответния район.

В края на годината се очаква да се състои и мега церемония по раздаването на националните Business&Fashion Awards. Сред отличените тази година се нареждат: „Месокомбинат-Варна“АД, които спечелиха приза за Фирма на годината, в категорията Здраве и красота с награда си тръгнаха от „Gold Colagen”, Салон на годината стана Escape, Модна къща на годината е Julia Kontogruni, престижната титла Адвокатска кантора на годината отиде при Barzanov&Partners.  По време на първите Business&Fashion Awards във Варна бяха отличени за високата си социална активност: кмета на морската столица – г-н Иван Портних, награда „Красива Варна“, кмета на район „Владислав Варненчик“ г-н Николай Костадинов, Награда за развитието на младежта и спорта и г-н Христо Христов-кмет на район „Младост“, Награда корпоративни и социални отговорности.

Събитието бе уважено от редица бизнесмени и предприемачи от региона.  Церемонията Business&Fashion Awards имаше и совята социална кауза. По време на събитието се събираха средства за закупуване на 4D ултразвуков апарат за нуждите на АГ Болницата във Варна. Благотворителността ще бъде неразделна част от Наградите и във всеки един град на България, ще бъде обявявана съответната кауза. По този начин организаторите се надяват да достигнат до по-широк кръг от спомоществуватели и бизнес личности, които да подкрепят нуждаещите се.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Честваме 102 г Радой Ралин

“Кой постъпва честно, не живее лесно. Кой излезе прав,...

Прокопиев и кръгът Капитал управляват...

За секретар на столичната администрация е назначена...

Няма коментари към тази новина !