Правят сериал за Джаро

06.07.2016 16:49 | Видян 2657 пъти

Правят сериал за Джаро

Феновете на хитовия сериал "Под прикритие" дълго време страдаха, че той наистина приключи, пише "Галерия". Мнозина имаха надежда, че по един или друг начин сагата ще бъде продължена. Надеждите на феновете ще се увенчаят с двоен успех - продължение наистина ще има, като то дори ще включва един от емблематичните персонажи - Джаро. БНТ и Димитър Митовски са си стиснали ръцете да направят поредица именно за героя на актьора Петър Туджаров. Снимките на новата поредица стартират през лятото и се очаква още тази есен тя да се завърти на екран.
За създаването на паралелна история или друг вид продължение на "Под прикритие" се заговори малко след края на пети сезон. Тогава от екипа на крими сагата пуснаха многозначителен кадър под формата на пъзел. На снимката се виждаше кола и огромен ковчег, а отгоре пишеше Dead End (задънена улица). Любопитното е, че автомобилът е същият като този на второто ченге под прикритие Ерол.
Малко след пускането на кадъра друг основен персонаж в крими сагата - Захари Бахаров, сподели, че шести сезон яма да има, но за сметка на това се готви изненада за зрителите, което би трябвало да означава, че героят на Бахаров Иво Андонов също ще е част от лентата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Тръмп би бомбардирал Москва и Пекин:...

Бившият президент на САЩ и настоящ кандидат на...

Politico: Байдън тайно е разрешил на...

Американският президент Джо Байдън тайно е разрешил на...

Няма коментари към тази новина !