Грандиозна сцена за Михалис Хаджиянис

06.07.2016 14:41 | Видян 1057 пъти

Грандиозна сцена за Михалис Хаджиянис

Остават само няколко дни до второто гостуване у нас на кипърската звезда от гръцки произход Михалис Хаджиянис, а приготовленията за концерта му в Античния театър в Пловдив вече текат с пълна сила, пише "Всеки ден". За шоуто, което той е замислил с особено внимание към предпочитанията на българската публика, вече се строи специална покрита сцена. Тя ще бъде с внушителни размери и ще е изградена допълнително върху съществуващата дървена площадка. В събота, на 9 юли, огромната покрита сцена ще трябва да побере всички музиканти, които ще свирят заедно с Михалис.

Атрактивният певец и композитор на едни от най-емблематичните гръцки песни идва у нас в компанията на седем изключителни изпълнители от южната ни съседка. Освен на виртуозните изпълнения на акустична китара, под звездите в съботната вечер феновете ще се насладят и на специалното участие на Арети Саита с нейната виола. Зои Пападопулу пък ще наелектризира публиката с магнетичните си вокали. Шоуто ще е грандиозно и ще е изпълнено с повече от два часа с най-любимите хитове от творчеството на Михалис.

Освен от невероятните музиканти, Хаджиянис ще бъде придружаван и от личния си стилист. За всеки от екипа ще има обособена зона в бекстейджа, а изискванията за храната са продуктите да са специфични за региона и да произхождат от местни производители. Цялата група ще пристигне в София, а след това ще прекара няколко дни в града на тепетата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !