Анелия си оперира крака

05.07.2016 14:40 | Видян 4045 пъти

 Анелия си оперира крака

Фолк певицата Анелия е претърпяла операция на левия крак за премахване на болезнено кокалче, пише "Всеки ден". Интервенцията се е състояла неотдавна в частна столична клиника, където певицата е броила 650 лева, за да се отърве от неприятния израстък на ходилото си.
Проблемът, който мъчел Анелия, е хроничното заболяване халукс, при което костите на палеца започват да изпъкват встрани от нормалната ос на пръста. Това е едно от най-честите заболявания в ортопедията, случващо се предимно на жените.
Изпълнителката на "Погледни ме в очите" забелязала деформацията на крака си още преди 4 години и веднага се консултирала с дерматолог. Тогава обаче състоянието още не изисквало оперативна намеса, заради което изчакала.
В самото начало халуксът се появил при Анелия само като естетичен проблем. С течение на времето обаче на нея й станало все по-трудно да си намери обувки, за да скрие дефектът, а и изпитвала болка в големия пръст на крака при ходене. Основната причина за изкривяването на палеца се счита носенето на неподходящи обувки, предимно тесни и на висок ток. Известно време пайнерската дива отлагала операцията, мъчейки се да реши проблема си с медицински стелки и носенето на силиконови разширители за пръсти. След като нямало никакъв ефект от тях обаче, тя взела решението кракът й да бъде опериран, за да се отстрани дефектът. Анелия обаче не искала толкова операцията от естетически съображения, колкото заради физическата болка, която израстъкът й носел.
Следоперативното възстановяване на певицата протекло бързо. Леката по форма интервенция позволила на брюнетката да е на крак още на третия ден след интервенцията. Оттук насетне, за да избегне повторното появяване на проблема, Анелия не трябва да се качва на ток, по-висок от 3 сантиметра, и всичките й обувки трябва да са достатъчно широки, за да не се натоварва ходилото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !