Миро минава на лечебен глад

01.07.2016 15:12 | Видян 1895 пъти

Миро минава на лечебен глад

Поп певецът Мирослав Костадинов е неузнаваем. Изпълнителят е свалил близо 10 килограма с глад и е подобрил цялостното си здраве, пише "Уикенд". Миро го направил с диетата на Лидия Ковачева, с която се целят десетки болести.
"Исках да го направя за 10 дни, но 5 дни пълен глад само на вода и по малко чай. Не се пие кафе, не се приема захар и мед. След това 5 дни на плодове, а после се захранваш. Олекотяваш се. Не усещаш глад, а само енергия и желание за живот. И когато минеш покрай огледалото, виждаш как тези и онези тлъстини ги няма", разказва за режима си певецът. Самият той го направил от суета. Усетил се прекалено напълнял след зимните месеци и много угаждане. Не му харесало, че в този вид трябва да излиза на сцената и да забавлява хората. "Артистите не могат да са дебели. Да, на феновете не им е важно, но въпреки това, ако си пухкав, показваш немърливо отношение към себе си и външния си вид. Бях се запуснал, просто си позволих да не съм в добра форма", обяснява Миро.
На гладолечебната си диета той се подложил без никаква предварителна подготовка. Дори се изненадал колко леко понесъл всичко. Изпитвал слабост само в началото, но след това дошъл прилив на енергия. За да му е по-леко, съобразил режима и с лунните фази. Според някои вярвания, когато лунния сърп намалява, подпомага изчистването на тялото от токсините и задържаната вода. Самият Миро също се убедил в това.
"Имам желание отново да мина на такъв режим, за да изкарам повече време. Може би и този път щях да успея, но малко се притесних да не объркам нещо. Исках да се допитам до лекар специалист, който да ме наблюдава", казва изпълнителят. Най-любимият му момент в режима бил, когато започнал да похапва плодове. Хапвал ги направо от клоните на дърветата в градината на къщата си. Така хем било сладко, хем екологично. "Чакам София малко да се поизпразни и тръгвам да обикалям Витоша. Обичам да съм в единение с природата", допълва още за режима си блондинът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !