Античният театър се оказа тесен за Михалис Хаджиянис

29.06.2016 14:04 | Видян 1452 пъти

Античният театър се оказа тесен за Михалис Хаджиянис

Само десет дни делят българската публика от втория концерт на кипърската звезда от гръцки произход Михалис Хаджиянис. Един от най-успешните настоящи изпълнители в южната ни съседка препълни зала 1 на НДК миналата есен. Феновете му останаха зашеметени от невероятното му присъствие и талант, а самият Михалис се влюби в страната ни и е във възторг от топлото посрещане и страхотната атмосфера.
След тази споделена и силна симпатия естествено последва новината за втори концерт у нас. А сега, дни преди гостуването на Михалис в Античния театър в Пловдив, организаторите са принудени да пуснат допълнителни билети и да разширят мястото за желаещите да се насладят на повече от два часа, изпълнени с най-любимите си и емблематични гръцки парчета.
Новата категория билети ще представлява седящи места на предна линия. Все още има минимални количества от редовните билети за 9 юли. Препоръчително е феновете да не изчакват последния момент, ако искат да си осигурят присъствие на специалното шоу, което Михалис готви за нашата публика.
Mестата пред сцената тръгват в продажба от 30.06. и ще са на цена 90 лв. Билетите за концерта на Михалис Хаджиянис са достъпни в мрежата на EVENTIM, включително бензиностанции OMV, касата в The Mall и билетен Център НДК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !