Венета Харизанова на силни обезболяващи

28.06.2016 17:53 | Видян 2361 пъти

Венета Харизанова на силни обезболяващи

Мисис България 2011 Венета Харизанова пие силни обезболяващи заради болки след пластични интервенции по лицето, пише "България Днес". Освен че си е правила ринопластика, тя си е оправяла скули, опъвала е бръчки и е коригирала устата си с хиалуронова киселина. Моделката има и силикон в бюста, който след време ще трябва да се сменя.

Както гръмнаха всички медии преди време, а и самата тя си призна, красавицата е била на прага на анорексията преди няколко месеца. От някогашната апетитна моделка вече не е останало нищо освен кожа и кости, но въпреки това тя не е спряла да се бори със заболяването и вече наддавала килограми. Ходела на хомеопат и пиела билкови хапчета за увеличаване на апетита.

До намаляването на теглото ѝ се стигнало в началото на годината. Немски лекари дори я изплашили, че има онкологично заболяване, което за щастие се оказало невярно. "Във Виена ми съобщиха страшната диагноза: лимфоцитна левкемия. Съобщиха ми го точно на Великден. Казаха, че ми остават няколко месеца живот. Първият половин час беше ужасен. Гледах пет дни в тавана и се чудех защо се случва точно на мен", поясни Венета Харизанова наскоро.

"Върнах се в България и започнах да си правя най-различни изследвания. После отидох отново във Виена и докторът ми каза, че е сбъркал диагнозата. Опростиха ми 3800 евро -цялата сметка от болницата", разясни тогава тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Няма коментари към тази новина !