Раздават първите морски лайфстайл награди във Варна

28.06.2016 11:09 | Видян 1557 пъти

Раздават първите морски лайфстайл награди във Варна

На грандиозно морско събитие на 2 юли 2016г. във Варна ще бъдадат раздадени първите Business&Fashion Awards. Организатор на специалната вечер в морската столица е бизнес дамата Ана Иванова, а лицензиант на наградите е г-жа Цвети Разложка. В разгара на летния сезон, церемонията ще се състои в най-луксозния ресторант по родното Черноморие - Villa Burov, който очарова със своята богата история и невероятна кухня. Той е номиниран и в Категорията за най-добър ресторант.

Очаква се новите награди да дадат сериозна заявка за стимулиране на бизнеса и да доведат до реализацията на повече проекти в социалната сфера. Идеята на организаторите е да обиколят цяла България и да наградят работещите малки и средни фирми, които допринасят за развитието на съответния район.  По време на първите Business&Fashion Awards ще бъдат отличени за високата си социална активност и позиция кмета на гр.Варна – г-н Иван Портних, както и районните кметове – г-н Николай Костадинов и г-н Христо Христов. Сред специалните гости на церемонията се очаква да бъдат представителите на Ротари клуб Варна и Ексиновград, собственика на завод „Агрополихим“, собствениците на Месокомбинат Варна и други предприемачи от региона.  

Business&Fashion Awards има и совята социална кауза. По време на събитието ще се събират средства за закупуване на 4D ултразвуков апарат за нуждите на АГ Болницата във Варна. Благотворителността ще бъде неразделна част от Наградите и във всеки един град на България, ще бъде обявявана съответната кауза. По този начин организаторите се надяват да достигнат до по-широк кръг от спомоществуватели и бизнес личности, които да подкрепят нуждаещите се.  В края на 2016г. ще се проведе и гала церемония, на която всички отличени победители до момента ще бъдат наградени с отличия за цялостен принос в развитието на бизнеса.Вила Буров е построена през 1914г. проектирана от френски архитекти и притежава уникална архитектура. Тя е  лятната резиденция на видния финансист, политик и държавник Атанас Буров ( 1875 - 1954 ).

Обявена за архитектурен и исторически паметник Вила Буров е уникално съчетание на вълнуваща история, красива архитектура и уютен интериор. Днес Вила Буров е ресторант Deluxe в който шев Димитров представя пред своите гости изискана авторска кухня. Дизайнерски решения в обзавеждането на четирите основни зали, всяка от които с по 30 места, с елементи стил Luis 14(rimski). Огромните кристални полилеи и съчетанието на цветове в екрю и сребро в комбинация със златно, допринасят за романтична атмосфера. От двете тераси на ресторанта се разкрива широко-обзорна морска панорама към Варненския залив и към безбрежния хоризонт.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !