Николета и Моника Валериева се съюзиха

27.06.2016 17:14 | Видян 2157 пъти

Николета и Моника Валериева се съюзиха

В шок и паника изпаднаха интернет потребители. След официалното примирие на Николета Лозанова с Алисия, дойде ред и на нейна бивша съперница Моника Валериева. Причина за десетките шокирани коментари е участието на моделката Валериева в следващото предаване на Николета „Папараци”.

„Това е първото ми интервю от много време насам. След участието ми в реалити формата "VIP Brother", аз се бях оттеглила от медийни изяви и отказвах да говоря за личния си живот. Дойде време да се изяснят много неща, относно моя живот и невярните публикации в пресата. Знам, че сте учудени от избора ми на предаване, но мисля, че това е най-доброто място да покажа истинското си лице... Самото ми участие в "Папараци" опровергава много от публикациите в медийното пространство.”

В рекламния клип Моника ще проговори и за отношенията си с Валери Божинов, като двамата бяха спрягани за двойка преди три години. Според източници това е поредното наказание за футболиста, като с поканата си Лозанова показва, че Божинов може да бъде унижен във всеки един момент.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !