Бебето на Виктория Терзийска с бавачка за 1700 лева

24.06.2016 17:13 | Видян 6575 пъти

Бебето на Виктория Терзийска с бавачка за 1700 лева

Раждането на Вики Терзийска промени живота й към хубаво. Популярната певица ни най-малко не е засегната от тегобите, които изпитват обикновените майки – недоспиване, депресия и липса на свободно време. Благодарение на богатия си мъж певицата си почива активно, а бебето й гледат бабата Маргарита и професионална гледачка, пише "Всеки ден".

Вокалистката на група „Мастило“ роди малко преди Великден от петролния бос Петър Величков, шеф на OMV България. Тя продължава да си гледа живота, без да се притеснява за двумесечното момиченце. Терзийска не може да се оплаче от живота си на млада родителка, тъй като грижите по новородената Маргаритка са поети изцяло от майката на певицата, чието име бебето носи. Щастливата баба открай време чакала щерка й да роди, заради което всеотдайно започнала да отглежда внучето си още от първия ден след изписването му от болницата. По този начин тя дава възможност на Вики да използва времето си, както намери за добре. Освен това певицата и годеникът й наели професионална детегледачка, бивша медицинска сестра, която почасово посещава семейство срещу месечно възнаграждение от 1700 лева.

Вики Терзийска и милионерът й са известни със страстта си към пътуванията. Благодарение на сигурните ръце, в които е бебето им, в момента те са се отдали изцяло на хобито си да обикалят света. Само месец след раждането двамата отпрашиха за Англия, а миналата седмица двойката е пътувала към Кипър.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !