Бременната Емилия играе хазарт

24.06.2016 16:41 | Видян 2801 пъти

Бременната Емилия играе хазарт

Бременната Емилия умира от скука, откакто спря да работи, и от нямане какво да прави се пристрасти към хазарта. Певицата е тръгнала да обикаля казината и се разорява с ротатичките, пише "Всеки ден".  Въпреки че Коко Динев години наред изкарваше луди пари от хазарт, половинката му никога не е давала вид да се интересува от него. Сега обаче буквално се била пристрастила, твърдят нейни колежки. Заради бременността си тя спря участията си по заведенията преди близо месец. Първите няколко дни се чувствала добре и си почивала, след това обаче й омръзнало да си седи вкъщи и започнала да се чуди с какво да си запълва времето.
Приятелки на Емилия разказват, че тя била в състояние да профука няколко бона само за една вечер и дори не си правела сметката колко пари оставя в съответното казино.
"Тя открай време няма представа за парите. Свикнала е да изкарва много, затова не ги брои, не знае кое колко струва и хвърля баснословни суми за неща, които могат да й струват стотинки", твърдят колеги на певицата.
Близките й се притесняват, че страстта й към хазарта този път може да й изиграе лоша шега. Ако досега пайнерката е харчела много, но все пак е и печелела още повече в момента тя няма никакви доходи. Не ходи по участия, съответно не взима хонорари, нито бакшиши, а мъжът й Коко го е закъсал напоследък с бизнеса. Роднините на певицата са опитвали да я убедят да забрави казината, но тя им казвала, че ако не са ротативките, трябва по цял ден да гледа индийски сериали в дома си, а вече й били омръзнали.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !